Glitter Carnival

la 11 marraskuu 2017

Glitteriä, strasseja, paljetteja, konfettia.. kaikkea niin kimaltavaa ja mahtavaa tullaan näkemään lauantaina 11.11.2017 Glitter Carnival burleski-illassa! Ilokiven lavalla nähdään illan aikana lähes kaksikymmentä upeaa esitystä, jotka kuljettavat yleisön läpi erilaisten tunnekuohujen, aina ihastuksesta vihastukseen ja ilosta suruun. Vaikka tapahtuman nimi enteilee kimallusta ja glamouria, niin tapahtuma tarjoilee kimalluksen lisäksi ripauksen kauhua, rutkasti komediaa ja runsaasti tasseleiden viuhketta.
Luvassa on myös teemaan sopivaa tuotemyyntiä, sekä mahdollisuus kuvauttaa itsensä joko yksin tai kaverin kanssa ammattitaitoisen kuvaajan toimesta.

Lavalle nousevat:
Olivia Rouge
Theodora Rex
Marie La Mint
Dixie Feathers
Luc-Pascal Pierre
Blut Vendemann
Velvet van Hoos
Mimmy Snowflake
Wicked Babes of Black Lagoon
Lady Misty May
Miss Woop De Doo
Betty Bellevue
Lily Wanderlust
Rosetta Sweet
Lady Cube
Rosetta Sweet, Lady Cube + Lydia G. Legatorski

Juontajana Cherry Emilie

Glitter Carnival on Jyväskyläläisen Rosetta Sweetin tuottama tapahtuma jossa isona yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän SETA. Ostamalla lipun tapahtumaan tuet myös samalla JKL:n SETAn toimintaa. Ja koska ilta on vielä nuori klo 23 aikaan niin silloin starttaakin samassa paikassa SETAn järjestämät jatkobileet, joissa on luvassa burleskia parin yllätysesiintyjän verran (ketä he ovat ja mistä he tulevat.. sen saat selville ainoastaan saapumalla paikalle, koska tätä tietoa ei tulla julkaisemaan missään ennakkoon), mm. illan kimaltavimman asun palkitseminen ja mahdollisesti jotain muutakin menoa ja meininkiä. Tietenkin myös tanssilattia on vapaana, eli laittakaamme yhdessä lanteet liikkeelle!

Liput myynnissä www.ilokivi-onstage.com 1.9 alkaen!
1.9-15.10 18,00e
16.10-11.11 24,00e

Yhteistyökumppaneina toimii:
SETA JKL
Kuntomaailma
Valokuvaajat Timo Suutarinen sekä Antti Viitakangas
Ott Lee Tattoo
Karnevaalikauppa Aprilli
Antishop
Jenora Design
KEA
Ruffle Army (Glittershop.fi)