Ehdot

Toimija Ilokivi

Jyväskylän Yliopiston Ylioppilaskunta / Ilokivi Venue
Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä FIN-40600 Jyväskylä
Y-tunnus: 0174717-3

Toimitusehdot.

  1. Me ei asuta Amerikassa, joten terveen järjen käyttäminen on sallittua.
  2. Maksettuja lippuja ei palauteta, eikä vaihdeta
  3. Lippuna toimii laskun viitenumero ota se mukaan!
  4. Pidä lipustasi hyvä huoli. Me emme valitettavasti pysty olemaan jokaisen äiti, joka tietää missä kaikki asiat ovat. Ilman lippua et pääse sisään, emmekä korvaa kadonneita lippuja.
  5. Maksamattomat liput katsotaan peruuntuneiksi 3 arkipäivää varauksesta tai viimeistään tapahtuma päivänä.
  6. Huomioi, että olemme K18 paikka. Katso kohta 2.
  7. Jos nyt onnistut ottamaan kotona liian hyvät pohjat ja et sen takia pääse keikalle sisään, niin se on hyvin valitettavaa, mutta meitä koskettaa Suomen laki ja emme asialle voi mitään. Jos asia harmittaa suosittelemme äänestämään seuraavissa eduskuntavaaleissa. Katso kohta 2.
  8. Esiintyjätkin ovat ihmisiä, tapahtuma järjestämisessä on paljon liikkuvia osia ja asiat voivat tunnetusti vaan mennä pieleen. Tämä voi johtaa peruuntumisiin ja muutoksiin tapahtumissa. Niistä tiedotetaan parhaan kykymme mukaan heti, kun asiasta tiedetään. Kannattaa siis seurata nettisivuja ja vaikkapa Facebookkia josta meidät kyllä löytää.
  9. Mikäli olet oikeutettu saamaan joissakin tapahtumissa alennusta, otathan siitä olevan todisteen mukaan esim. opiskelijakortin. Muussa tapauksessa joudut maksamaan erotuksen normaalihintaiseen lippuun.
  10. Jos on epäselvyyksiä kysy: info@ilokivi-onstage.com me pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman pian. Joskus saattaa vastaus kestää päivän tai pari. Älä kuitenkaan huoli, me vastaamme kyllä.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Jousto
OP Osta laskulla
AfterPay