Joyrock2019

la 16 marraskuu 2019

Marraskuun 16. hemmotellaan Ilokivessä raskaan rockin ystäviä isolla kädellä, kun DEFEAT- yhtye isännöi järjestyksessään ensimmäistä Joyrock-tapahtumaa ja saa seurakseen Ilokiven stagelle Juicy Pandan sekä Rujo Katraan. Homma menee näin: halvat piletit, kovat bändit ja meininki rautaa! Ilta polkaistaan käyntiin jo klo 21:30, niin ei tarvitse siellä räntäsateessa värjötellä!

Joyrockin iskee käyntiin Jyväskylästä kotoisin oleva raskaan rokin ja metallin hybridi Rujo Katras, joka näki päivänvalon vuonna 2013. Alussa oli idea, ideasta kehittyi bändi. Bändi haki omaa tietään ja se löytyi. Päätä hakataan seinään ja pusketaan siitä läpi hullun lailla, katsotaan halkeaako betoni vai pää.

https://fi-fi.facebook.com/rujokatras/

https://open.spotify.com/artist/0Li1AeblIQjzrVmaxtCCwb?si=l6M57Cj7SSatrLbyRjx2sQ

https://www.soundi.fi/demoefekti/demoefekti-35-2019/

 

 DEFEAT on tuore tuulahdus hardrockin saralla, rehellisen läpikuuluvia jo menneiden aikojen vaikutteita mukaan sekoittava trio. Turhan tiukkoja genrerajoja ei ole, mutta joku on joskus kuvaillut musiikkia ”hardrockinpunkmetallina”. Bändi ei sorru liikaan politikointiin, vaan painottaa lyriikoissaan ja meiningissään reilua meininkiä ja hauskanpitoa. Keikalla saattaa pitti pyöriä tai sitten pyörii vaan ukot lavalla. Aina on hauskaa kuitenkin sekä lavalla että yleisössä. DEFEAT on parasta tarjoiltuna livenä, mieluiten kylmän alkoholijuoman kera! Joyrockissa DEFEAT nousee lauteille Rujo Katraan jälkeen ja  tässäkään kyydissä ei taida jarrupoljin kulua!!!

https://open.spotify.com/artist/6DsLvrn53CdCtdeo6e88tL?si=yFX4ebj9Q6C-Qa3om77FLQ

https://kaaoszine.fi/demonurkka-vol-127-vk-13-2019/

https://facebook.com/defeatband/

 

Illan viimeistelee Juicy Panda, joka edustaa vuosituhannen vaihteen tuoreinta alternative-rockia. Yhtye poimii vaikutteita eri musiikkityyleistä ennakkoluulottomasti, silti säilyttäen uniikin ja omaperäisen soundin. Juicy Pandan toinen singlelohkaisu ”Take Off My Disguise” julkaistiin heinäkuussa.

https://open.spotify.com/album/3roJeHbouV1gwyVItBoyx2?highlight=spotify:track:7hfnLoSkcqSFXbzS7uYFZq

https://www.instagram.com/juicypandaofficial/