Seisomapaikka - Stand up 2017 tulokkaat feat. Mikko Vaismaa

la 13 tammikuu 2018

ESITYKSESTÄ JA ESIINTYJISTÄ

Vuoden 2017 tulokas finalistit lähtevät kiertueelle Jyväskylästä. Jyväskylän esityksesssä saadaan nauttia bonusta, kun iltaa isännöi vuoden tulokas 2007 Mikko Vaismaa.

Lavalla:
Mikko Vaismaa
Lasse Oikarinen Vuoden tulokas 2017
Albert Kajava
Jamie MacDonald
Manu Raivio
Ursula Herlin
Eero Corso
Aki Puolakka

Liput: 15/10 € (opiskelijat, jatko-opiskelijat, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet ja eläkeläiset) + Ilokiven narikka 2,5€

Liput ennakkoon lisäkuluitta: http://www.ilokivi-onstage.com/

Liput ovelta: 17/7€

Ovet aukeaa klo 17.30
Esitys alkaa klo 18.30


Huomioon otettavaa, narikka, water closet, vapaavalintaisen juoman haku ja mieleisen penkin löytäminen vievät aikaa.

Tule paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen esityksen alkua.

K-18
ESITYKSEN VIDEOKUVAAMINEN ON KIELLETTY!
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Esityksen kesto on noin kaksi tuntia.
Esitys sisältää tauon.
Lämpimästi Tervetuloa!

*****ESITTELYT****

MIKKO VAISMAA
Mikko tekee komiikkaa suurella sydämmellä.
Hän nauttii yhdessä yleisönsä kanssa, eikä kukaan lähde pois kylmänä, jos ei sitten kuole nauruun. Mikon lempeän sarkastisen elämän asenteen ja puhtaan kielenkäytön seurassa viihtyy pidempäänkin.

LASSE OIKARINEN
Lasse vakuuttaa vahvalla läsnäolollaan, universaaleilla jutuillaan ja terävällä imprivisaatiotaidollaan. Jokainen yleisö tekee Lassen esityksestä uniikin. Älä siis luulekaan pääseväsi helpolla!

ALBERT KAJAVA
Neuvostoliiton viimeinen lahja Joensuulle.Tämä suomalais-venäläinen koomikko matkustaa ympäri Suomea ja kertoo "Karjala takaisin" -vitsejä.

JAMIE MACDONALD
Jamie is - in his own words - transgender, gay, kinky, and worst of alla Canadian.Ten years in Finland was enough to drive him to stand-up comedy, and he´s quickly became one of the sharpest and most interesting performens in the Finnish scene.

MANU RAIVIO
Manu on Suomeen vuonna 2015 paluumuuttanut koomikon alku. Hän käsittelee Suomea ulkopuolisen sanoin mutta sisäpuolisen silmin mm. "sisäpuolisen silmin" on hyvä esimerkki mitä on nuo ulkopuolisen sanat...

URSULA HERLIN
Ursula on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka potee kolmenkympin kriisiä avoimesti lavalla. Ursulan laaja asiantuntemus My Little Ponysta ja parisuhteen anatomiasta on vailla vertaa.

EERO CORSO
Eero on sympaattisen hirveä ihminen. Tämän miehen show´n jälkeen voi olla posket ja vatsalihakset kipeänä, mikäli Eeron kaverit vetävät sinua kunnolla turpaan.

AKI PUOLAKKA
Hauska, absurdi, seksikäs - ainakin jos miestä itseään on uskominen. Akia hämmästyttää todellisuus kaikessa kummallisuudessaan, yleisöä taas naurattaa Aki kaikessa kummallisuudessaan. Kumma kaveri se onkin, sellainen omiin ajatuksiinsa kompastuja. Kosmiskoominen kompuroija.