TUNNE TÄMÄ: Sielujen Palasia levynjulkkarit + Aina & Valkama

to 20 syyskuu 2018

On ilo ja kunnia kutsua juuri sinut rakkaan "Kehdosta kotiin" -esikoisalbumimme julkaisujuhlaan! TUNNE TÄMÄ -illan aikana kuullaan kolmen yhtyeen tuoretta, ilmaisuvoimaista suomenkielistä musiikkia.

SIELUJEN PALASIA

Sielujen Palasia ilmaisee vahvalla tulkinnallaan tarinan, joka vie monien tunteiden kautta yhteisölliseen kokemukseen yhdessä yleisön kanssa. Musiikillisesti ammennamme monipuolisesta maaperästä yhdistäen sujuvasti lauluntekijäperinteen raskaampaan rock-ilmaisuun. Ainutlaatuisella "Kehdosta kotiin" -julkaisukeikallamme pääset kokemaan audiovisuaalisen kokonaisuuden, joka lohduttaa, riipii ja vapauttaa.


AINA

Aina esittää suomenkielistä pop-musiikkia. Elämänmakuisia tarinoita, huikea taustabändi, jännityksen tuomaa hikeä, tarttuvaa hymyä ja ehkä vähän onnenkyyneliä.


VALKAMA

Valkama on tuore jyväskyläläinen yhtye, joka soittaa omaa musiikkiaan freesisti ja fiiliksellä. Pop- jazz- ja kansanmusiikista vaikutteita saaneet biisit ovat pääosin solisti Salla Saarisalon käsialaa. Lyriikan keinoja ei kaihdeta, eikä mitään jätetä sanomatta. Kappaleiden suora ja runollinen kerronta kuvaa elämän sointia sen ylä- ja alamäissä. Kappaleet nostavat pintaan niin tunteet kuin kysymyksetkin.

Liput 6e

19 ovet
20 VALKAMA
21 AINA
22 SIELUJEN PALASIA