Megapeli: Tuntematon Vihollinen

su 10 helmikuu 2019

Mitä on tapahtumassa?
Megapeli saapuu Jyväskylään. 10.2.2019 järjestetään Tuntematon vihollinen Ilokivessä. Peli alkaa kello 13 ja kestää arviolta 8 tuntia. Pelin säännöt perustuvat Watch the skies peliin.

Kuinka monta mahtuu mukaan?
Peli tarvitsee toteutuakseen vähintään 25 osallistujaa ja maksimissaan tällä kertaa otamme 35 pelaajaa mukaan.

Mikä on megapeli?
Megapeli on kuin laaja lautapeli, jossa yhdistyy roolipelit ja lautapelit. Peleissä on monesti joukkueita, jotka teeman mukaisesti pyrkivät kohti omia päämääriä.

Mikä on Watch the skies?
Watch the skiesissa pelaajat muodostavat joukkueina valtioita, jotka kohtaavat lähitulevaisuudessa maailmaa uhkaavia kriisejä, niin maapallolta kuin sen ulkopuolelta.

Pelaajaroolit:
Pelaajat muodostavat valtion ja valtiossa on aina neljä roolia. Head of state toimii valtion johtajana. Foreign minister hoitaa valtion etuja YK:ssa. Chief Scientist vastaa tieteiden kehityksestä. Chief of Defence vastaa armeijoiden liikuttelusta. Media pitää muut kartalla mitä maailmassa tapahtuu. Lisäksi pelissä on myös alientiimi.

Pelaajaroolista voi esittää toiveita, jotka pyritään ottamaan huomioon.

Mistä pääsee mukaan ja mitä maksaa?
Ilmoittautua peliin voi osoitteessa: https://goo.gl/forms/Yob6h8hbCSjBvh4H3 Pelimaksu on 10€. Maksutiedot lähetetään, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisen. Mikäli peli ei tapahdu palautamme pelimaksut. Ilmoittautuminen loppuu 3.2.2019.

HUOM. Peli on K18 tapahtuma.

Kysymyksiä?
Laita sähköpostia osasto7@yahoo.com, niin vastaamme!