Yläkaupungin Yö 2018

la 19 toukokuu 2018

Yläkaupungin Yön aikaan Ilokiven alakerrassa aukeaa ohituskaista alitajunnan autobaanalle. Illan aikana lavalle nousee seitsemän yhtyettä tuuttaamaan täysiä läpi utopiaturpiinin, niin että puntit takuulla lepattaa. Luvassa on rokkia, tuhinaa, surinaa ja tajunnantilojen rajamaille puskevia äänivalleja.

VAPAA PÄÄSY!

Aikataulu:
18.00 Ovet
18:15 Malamujér
19:15 Magic Meredith
20:20 Radio Supernova
21:20 Multishiva
22:30 GHOST WORLD
23:40 KESÄ
01:00 Rivette

Esiintyjien jälkeen kansaa tanssilattialle saattelee Rokkiräjähdys. DJ Tehoa Vähintään Megawatti, DJ Remu Ääniaaltonen +DJ Roskakuski mättävät leyvylautaselle höyryävää garagea, imelää power poppia, raisua punkkia sekä kotimaisia klassikoita. Lauantaina jytää.

http://www.ylakaupunginyo.fi/
https://www.facebook.com/events/415934882189453/

ILOKIVI DANCE NIGHT VIIHDYTTÄÄ YLÄKAUPUNGIN YÖSSÄ

Ilokiven yläkerrassa luvassa laaja katsaus elektronisen musiikin alagenreihin Jyväskyläkytköksen omaavien DJ:den toimesta. Tanssihousut jalkaan ja humpalle.

VAPAA PÄÄSY ALL NIGHT LONG

21.00-23.00 Montblanko & Air:do
23.00-01.00 Elli & PdLc
01.00-03.00 DJ Jese
03.00-04.00 Mauri Syrjälä (Live)

Montblanko & Air:do
Muun muassa Bassoradion taajuuksilla ja Kaikussa soittaneen tuottaja-DJ Montblankon tuotoksia voidaan kuulla esimerkiksi helsinkiläisen Thrdeyevsn-kollektiivin ja brittiläisen Brunswick Soundin kokoelmajulkaisuilla. Laadukkaista selektioistaan ja saumattomasta miksauksestaan tunnettu Air:do puolestaan on Jyväskyläläislähtöisen kulttuuriaktiivi Hannes Koukkulan DJ-alias. Levylaukut ovat pullollaan ja niistä ammennetaan koherentit lämmittelysetit sisältäen brittiläistä teknoa, perkussioita ja underground-bassomusiikkia.
https://soundcloud.com/montblanko
https://soundcloud.com/kaoda

Elli & PdLc
Aamusta ja Jyväskylän underground touhuista tutut hahmot nitkuttelevat parituntisen b2b session.
https://soundcloud.com/ellielli666
https://soundcloud.com/pdlc-1

DJ Jese
DJ Jese on tuttu Ilokivi Dance Nightin taustalta sekä helsinkiläisestä Dept. -kollektiivista. DJ:nä hän on impulsiivinen tunnelman haistelija, joka ei usko liialliseen ennalta suunnitteluun vaan luottaa improvisaatioon ja omaan näkemykseensä kehittää tunnelmaa haluamaansa suuntaan. Musiikillisesti DJ Jese ei ole rajoittunut vaan tykkää seilailla genrestä toiseen arvaamattomasti, kuitenkin teknisesti taitavasti.
https://soundcloud.com/dj-jese

Mauri Syrjälä (Live)
Mauri Syrjälä on vasta hiljattain elektronisen musiikin saralla kunnostautunut helsinkiläinen tuottaja, joka on työstänyt raitojaan maan alla nyt parin vuoden ajan. Hänen rikkinäisen haikeassa musiikissaan vatsasta vääntävät bassolinjat ja vinoutuneet melodiat yhdistyvät koskettaviin äänimaisemiin ja raivoavan julmiin rytmeihin. Yläkaupungin Yössä nähtävä tunnin mittainen live-esiintyminen on Syrjälän ensimmäinen vanhassa kotikaupungissaan Jyväskylässä.
https://soundcloud.com/maurisyrjaelae